Moi Palloilijat!
Kesätreenit siis käynnistyvät tänään. Ihan niin kuin Osku viestissään totesi niin noudatamme eri viranomaisten ym tähän liittyviä ohjeita. Nmky:ltä ei ole tullut mitään omia ohjeita Vuorikadun osalta. Eli paikalle klo 18.30. (ei aikaisemmin) ja paikalta pois viimeistään klo 20. Kun seuralla ei ole mitään huoltojoukkoja niin jokainen ottakoon omat käsidesinsä ym mukaansa. Nyt ilmoittautuneita 4 henkeä eli toivottavasti vielä tulee pari lisää. Tuskin ainakaan 50 hengen raja ylittyy.
Tinto.

Tervehdys Palloilijat!
Salivuoro kesäkuulle on nyt varmistunut. Vuoro on Arthurissa keskiviikkoisin klo 18.30. - 20. Jälkipelit Kaislassa.
Namika ei laskuta salivuorosta maaliskuun puolesta välistä toukokuun loppuun. Kevään lasku oli täten 2,5 kuukaudelta yhteensä 720 euroa (288 euroa per kk). Lisäksi kuluja tuli kotiotteluista (tuomarimaksut 3 x 50 euroa eli 150 euroa). Yhteensä kulut olivat siis 870 euroa. Salimaksuja kaverit maksoivat yhteensä 1000 euroa eli jotain jäi seuran tilille. Se huomioidaan sitten tulevissa maksuissa.
Eli ensi viikolla sitten aloitellaan, toivottavasti paikalla porukkaa kohtuullisesti. Olen merkinnyt treenivuorot Nimenhuutoon eli käykääpä laittamassa sinne ilmoittautumisia.
Elokuun osalta vuoro selviää myöhemmin.
Tinto

Jukka, profiilikuva
Jukka

Hei,
Korona-virus tarttuu oireettomiltakin, siihen sen tehokas leviäminen perustuukin.
Koripalloa pelatessa syntyy paljon tilanteita joissa on altistunut hengittämään muista lähteneitä pisaroita ja aerosoleja.
70 vuotta täyttäneiden kontaktit eli puolisot ja kaverit ovat pitkälti myös yli 70-vuotiaita eli riskiryhmää.
Kysymys ei ole vain siitä, otanko minä tietoisen riskin omasta puolestani, vaan siitä olenko osa tartuntaketjua joka johtaa läheisen tai jonkun muun vakavaan sairastumiseen tai menehtymiseen.
Meillä on kaikilla yhteinen vastuu pandemian ja sen vaikutusten hillitsemisessä.
Pelaisin kovin mielelläni koripalloa, mutta riskiryhmäläisenä en sitä tässä tilanteessa tee.
Toivottavasti tapaamme pelien merkeissä joskus myöhemmin.

Moikka pelurit!
Kyselin Namikalta mahdollisuutta kesävuoroon Vuorikadulta. Alla Henrik Pulkkiselta tullut vastaus. Eli lisää tietoa tulossa ensi viikolla.
Tinto

Moi.
Meillä on tulossa hyvin erilainen kesä. Me harjoitellaan normaalia enemmän halleissamme junioreiden kanssa, koska keväästä jäi pois treenejä. Tällä hetkellä ensi viikolle ei ole antaa vuoroja Arthurilta, mutta palaan kun saamme loppukesän ohjelman valmiiksi. Viimeistään ensi viikon alussa.

Ystävällisin terveisin,
Henrik Pulkkinen
Lajipäällikkö/valmentaja
Helsingin NMKY
p. +358505369719

Jukka, profiilikuva
Jukka

Muistetaan kuitenkin että riskiryhmien eli tiettyjä sairauksia sairastavien ja yli 70-vuotiaitten ei tulisi osallistua tällaisiin tilaisuuksiin.

Seppo

Joo, varataan vaan vuoro kesäkuulle ja elokuulle. Selvittelen asiaa namikan kanssa. Tinto